06:22 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1498)
0 31
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστήριξε ότι διευθυντής Νευροχειρουργός του ΚΑΤ θα υπερασπιστεί τις απόψεις του για σύνδεση της παράλυσης με το εμβόλιο του κορονοϊού, στον εισαγγελέα και όπου χρειαστεί. Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι αν δεν συνδεθεί η κατάσταση της νοσοκόμας στην Κέρκυρα με το εμβόλιο, δεν θα πάρει αποζημίωση.

Τη διάθεσή του να υπερασπιστεί τις απόψεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και το σύνδρομο Guillain-Barre φέρεται να εξέφρασε ο διευθυντής Νευροχειρουργός του ΚΑΤ Ρούσσος Λαυρέντιος, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο Νευροχειρουργός θα υπερασπιστεί τις απόψεις του τόσο μπροστά στον εισαγγελέα και όπου χρειασθεί, ενώ πρόσθεσε ότι «είχε (σ.σ. ο διευθυντής Νευροχειρουργός) αντίστοιχη εμπειρία με άλλο εμβόλιο». 

Επανέλαβε ότι δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, καθώς και ότι «έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού με πράξεις. Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο». «Όμως όπως όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες σε απειροελάχιστο ποσοστό» πρόσθεσε. 

ΣΕ ό,τι αφορά τη 40χρονη νοσοκόμα στην Κέρκυρα, σημείωσε και πάλι ότι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. 

«Συντασσόμαστε με την επίσημη άποψη του νοσοκομείου και των γιατρών του νοσοκομείου ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν τη σύνδεση του σοβαρού προβλήματος υγείας της συναδέλφου με τον εμβολιασμό» τονίζει. 
Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1498)
Tags:
νευροχειρουργός, COVID-19, κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK