23:58 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πώς αντέδρασε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης όταν οι άνθρωποι από τους οποίους έπεσε θύμα εξουσιολαγνείας, επικοινώνησαν ξανά μαζί του για να συνεργαστούν.

Στο φλέγον ζήτημα των τελευταίων ημερών, με τη χιονοστιβάδα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και ψυχολογική βία στον χώρο του θεάματος, αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα εξουσιολαγνείας, ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί στους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες που έχουν ασκήσει βία πάνω του στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι αυτός μίλησε και του κόστισε.

«Τα ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δέσμιους, ότι αν βγούμε και μιλήσουμε θα βρεθούμε με την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει. Εσείς που μου έχετε κάνει αυτά τα πράγματα που μου έχετε κάνει, έχετε επέμβει στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που έχετε επέμβει, το γνωρίζετε καλά. Εσείς που με κοιτάτε! Και όσοι βγαίνουν και τους ακούτε, γνωρίζετε τι έχουν κάνει, δεν χρειάζεται να τα πούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά, αδυνατώντας να κρύψει την οργή του.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, αφού εκμυστηρεύτηκε ότι τρεις φορές δούλεψε με ηθοποιούς και σκηνοθέτες που ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους, απόρησε με κάποια πράγματα που δεν λέγονται και δεν ακούγονται.

«Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Δεν με αφήνει το νομοθετικό πλαίσιο να παρέμβω γιατί πρέπει να έχω βιασθεί ή να είμαι θύμα ή μάρτυρας σε περιστατικό» διευκρίνισε.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για ολική επαγγελματική εξόντωση «με έναν τρόπο που δεν υπάρχουν λόγια να ειπωθεί», υπογραμμίζοντας πως είναι «τέτοιες οι καλύψεις που είχαν φροντίσει αυτοί οι άνθρωποι να βρουν, που πρέπει να υπάρχουν πολλές καταγγελίες, όπως γίνεται τώρα, να συγκριθούν και να δοθεί η απάντηση».

Όσον αφορά για το πώς αντέδρασε όταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι επικοινώνησαν ξανά μαζί του για να συνεργαστούν, ανέφερε:

«Έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους στην προσωπική μου ζωή. Οι ίδιοι άνθρωποι, όταν έγινα αναγνωρίσιμος, ήρθαν και μου έκαναν πρόταση. Και τους είπα "δεν ντρέπεστε να με παίρνετε τηλέφωνο; Να μην τολμήσετε ξανά να ασχοληθείτε μαζί μου". Το έκλεισα».

Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να τους στείλει σαφές μήνυμα.

«Να τους πω εγώ από εδώ, ότι δεν θα μου λείψετε! Δεν θα μου λείψετε, κύριοι και κυρίες! Η βία έχει και ανδρικό και γυναικείο πρόσωπο» τόνισε.
Tags:
καταγγελία, καταγγελίες, τηλεόραση, θέατρο, κακοποίηση, σκηνοθέτης, ηθοποιός, Λεωνίδας Καλφαγιάννης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK