08:09 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2846)
0 02
Βρείτε μας

Σε σημαντικές ανακοινώσεις προχωρά ο Νίκος Χαρδαλιάς και εκπρόσωποι της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Καθώς το επιδημιολογικό φορτίο σε πολλές περιοχές της χώρας «χτυπά» καμπανάκι κινδύνου σήμερα πραγματοποιείται η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο Υπουργείο Υγείας. 

Στο πλαίσιο αυτό σε ανακοινώσει θα προβεί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Παράλληλα, στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σημειώνεται ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί να επιβληθεί αυστηρό lockdown σε Αχαΐα και Έυβοια ενώ την ίδια ώρα  φαίνεται να αντέχει η Θεσσαλονίκη με το Ρέθυμνο να «φλερτάρει» με σκληρότερα μέτρα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2846)
Tags:
βίντεο, ολικό lockdown, lockdown, νέα μέτρα, ανακοίνωση, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK