20:45 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης θεωρεί ότι βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα καθώς φαίνεται πως κάθε μέρα εμπλέκεται και σε μια διαφορετική ιστορία» επανέλαβε ο δικηγόρος του.

Σε κατηγορηματική διάψευση όσων ειδήσεων κυκλοφορούν τελευταία, προχώρησε εκ νέου με οργισμένη απάντηση μέσω του δικηγόρου του, ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ειδικότερα, ο Νίκος Γεωργουλέας μιλώντας στο MEGA, επανέλαβε πως προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα εναντίον του γνωστού ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ ποτέ κλήθηκε από τις αρχές για υποθέσεις αντίστοιχης σοβαρότητας.

«Δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα που μιλάμε, μέχρι σήμερα στα χέρια μας οποιαδήποτε κλήση, είτε δηλαδή κάποιο εξώδικο, κάποιο δικόγραφο, μία κλήση από την Εισαγγελία, ή κάποια κλήση σε εξηγήσεις από το πειθαρχικό όργανο του σωματείου. Οι φήμες που υπάρχουν και κυκλοφορούν έχουν απαντηθεί και από εμένα ότι υπάρχει πλήρης άρνηση, και διάψευση συγκεκριμένων περιστατικών, συγγνώμη, φημών, που παρουσιάζονται ως γεγονότα, όπως ότι έφυγε στο εξωτερικό, όπως ότι έχει εμπλακεί σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με ανθρώπους που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν, όλα αυτά έχουν διαψευστεί, είναι ψευδή» σημειώνει ο κ. Γεωργουλέας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, ο πελάτης του έχει ήδη προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για να βρεθούν όσοι διαδικτυακά τον εμπλέκουν σε πράξεις βίας.

«Γενικώς επειδή έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά, και επειδή ο τρόπος που έχει παρουσιαστεί και σε σύνδεση έμμεση με τα ρεπορτάζ για το πρόσωπό του χωρίς να κατονομαστεί, το μόνο σχόλιο είναι ότι ουδέποτε έχει λάβει σχετική κλήση, όχι μόνο για κάποια ιστορία στο Μεταξουργείο το 2012, αλλά και οποτεδήποτε, και για οποιαδήποτε ανάλογης μορφής υπόθεση. Είναι αρνητικό, και απ’ τις δικές μας ενημερώσεις, από την εισαγγελέα και την αστυνομία δεν υπάρχει και κάτι άλλο για το πρόσωπό του. Γιατί μπορεί όπως ξέρετε να γίνει κάποια έρευνα που να μη μας ενημερώσει ποτέ κανείς. Τώρα αν έφτασε μία πληροφορία, η οποία ήταν τόσο αστήρικτη που η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, δεν γνωρίζω. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε για να σας πω κάτι περισσότερο. Έχει δώσει τις εντολές του για να προστατευτεί η τιμή και η υπόληψή του».
Tags:
ηθοποιοί, ηθοποιός, σεξουαλική παρενόχληση, καταγγελίες, καταγγελία, θέατρο, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK