16:50 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Θέση για τις καταγγελίες που φέρεται να έχουν γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη πήρε ο συνήγορός του.

Ο συνήγορος του Παύλου Χαϊκάλη αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ακούγονται για τον εντολέα του, τονίζοντας πως δεν έχει λάβει γνώση του περιεχομένου των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εις βάρος του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου ο κ. Μανώλης Τρούλης σημείωσε πως μόλις πάρουν στα χέρια τους τις καταγγελίες θα μπορέσουν να αξιολογήσουν. 

Σε ερώτηση για την καταγγελία της κα Ηλιάνας Αραβή, ο κ. Τρούλης τόνισε πως ο ηθοποιός έχει ήδη ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις του.

Σχετικά με άλλες καταγγελίες που έρχονται στο «φως», όπως αυτή μία γυναίκας που κατηγόρησε τον κ. Χαϊκάλη για επίθεση που σταμάτησε μόλις εκείνη λιποθύμησε, ο ίδιος σημείωσε πως δεν έχει λάβει γνώση της καταγγελίας.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τρούλης για τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο ευρύτερα, είπε ότι ήταν κοινό μυστικό, εντούτοις πρόσθεσε ότι ο κ. Χαϊκάλης δεν συγκαταλέγει τον εαυτό του σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί και τις συνέπειες όταν καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές, κατέληξε.

Tags:
δικηγόρος, καταγγελία, Παύλος Χαϊκάλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK