17:57 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο «τσουνάμι» καταγγελιών των τελευταίων ημερών στον καλλιτεχνικό χώρο προστίθεται αυτή του ηθοποιού Παναγιώτη Μπουγιούρη κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες ηθοποιών για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν. Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης καταγγέλλει τον ηθοποιό και θεατρικό σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό για «ψυχολογική βία, χειρισμούς και τρομοκρατία».

Με story που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, o κ. Μπουγιούρης «καρφώνει» τον κ. Λιβαθινό για τη συμπεριφορά που φέρεται να επέδειξε τα χρόνια που συνεργάστηκαν. 

«Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος δάσκαλος πατερούλης, αλλά διαστάζουν, θα μιλήσω εγώ. Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησαν πιστά για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου» αναφέρει αρχικά ο ηθοποιός και συνεχίζει:

«Ήσασταν χυδαίος, προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός. Βέβαια, όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους. Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από έναν Ταρτούφος».

«Ίσως και γι’ αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο, ένας γνήσιος Ρασπούτιν επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία από την οποία όμως, δυστυχώς, δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μία σταλινική συμπεριφορά ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό» γράφει ακόμη, και καταλήγει:

«Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και  το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά».

Καταγγελία του Παναγιώτη Μπουγιούρη κατά του Στάθη Λιβαθινού
© Φωτογραφία : Instagram/buyurness
Καταγγελία του Παναγιώτη Μπουγιούρη κατά του Στάθη Λιβαθινού
Καταγγελία του Παναγιώτη Μπουγιούρη κατά του Στάθη Λιβαθινού
Καταγγελία του Παναγιώτη Μπουγιούρη κατά του Στάθη Λιβαθινού

 

Tags:
Στάθης Λιβαθινός, Παναγιώτης Μπουγιούρης, καταγγελία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK