23:22 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία», υποστήριξε η Κοραλία Καράντη.

Θύελλα σφοδρών αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση της Κοραλίας Καράντη, η οποία υποστήριξε πως «bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια... ο τελευταίος στην κοινωνία».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη» όπου αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, ωστόσο βρέθηκε και η ίδια στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων, λόγω μιας ρατσιστικής τοποθέτησής της.

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» ανέφερε αρχικά η Κοραλία Καράντη, προσθέτοντας: «Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν. Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία».

Η δήλωσή της αυτή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου εναντίον της, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, τόσο από απλούς χρήστες, όσο και από εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Δείτε ενδεικτικά κάποιες από τις αναρτήσεις στα social media:

Δημήτρης Καρατζιάς

Μυρτώ Κοντοβά

Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, bullying, καταγγελίες, καταγγελία, θέατρο, ηθοποιός, Κοραλία Καράντη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK