22:36 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Με μια νέα ανάρτησή του παίρνει θέση στο φλέγον ζήτημα με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο του θεάματος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός και σύζυγος της Λένας Δροσάκη, η οποία έχει καταθέσει καταγγελία εναντίον πολύ γνωστού κωμικού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, έκανε λόγο για ισχυρές διασυνδέσεις των θυτών που θα αποκοπούν μόνο με μαζική συμπαράσταση στα θύματα.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι μόνο αν μαθευτεί ποιοι το έκαναν και πώς το έκαναν «οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος» και η Δικαιοσύνη θα κινηθεί καταδικαστικά.

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Η νέα ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη
© Φωτογραφία : Instagram / abourdoumis
Η νέα ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη
Tags:
θέατρο, ηθοποιός, παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση, Αλέξανδρος Μπουρδούμης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK