20:36 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Μια νέα υπόθεση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη ήρθε στην επιφάνεια για να προστεθεί στο όργιο φημών κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τους ανθρώπους του θεάματος, καθώς μία νέα πτυχή της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται κάτω από τα διαφορετικά φώτα από αυτά που έχει συνηθίσει πάνω στο σανίδι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το MEGA, στο όργιο φημών που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό κατά του πρώην ισχυρού άνδρα του Εθνικού Θεάτρου, έρχεται να προστεθεί η απομάκρυνσή του από δραματική σχολή εξαιτίας απρεπούς συμπεριφοράς.

Και ενώ, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, δεν έχει φθάσει στα χέρια του κάποια επίσημη καταγγελία για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη περιστατικό.

Συγκεκριμένα, φέρεται να εκδιώχθηκε από δραματική σχολή λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, μετά από παράπονα μαθητών του.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά στο MEGA μέλος της διοίκησης της σχολής, ο Δημήτρης Λιγνάδης κατάφερε να εξοργίσει τους σπουδαστές, μέσα σε λίγες ώρες διδασκαλίας.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν ο μοναδικός καθηγητής που είδε την πόρτα της εξόδου από τη σχολή για απρεπή συμπεριφορά, καθώς κάτι ανάλογο συνέβη και με έναν ακόμη πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο μάτι του Κυκλώνα, τις τελευταίες ημέρες, λόγω των εις βάρος του καταγγελιών.

Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, σεξουαλική κακοποίηση, θέατρο, ηθοποιός, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK