23:54 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1683)
0 0 0
Βρείτε μας

Το επιδημιολογικό φορτίο στην Αττική είναι επιβαρυμένο και συνεχίζονται οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, οπότε οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν για τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Μπορεί η Περιφερειακή Ενότητα Αττικής να ανήκει στην κατηγορία των «κόκκινων» περιοχών, αλλά σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε πριν από μερικά 24ωρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, η μετακίνηση πολιτών μεταξύ των δήμων συνεχίζει να επιτρέπεται.

Ωστόσο, συνεχίζει να εφαρμόζεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00 τις καθημερινές και από τις 18:00 έως τις 05:00 τα Σαββατοκύριακα, που εφαρμόζεται στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως είχε δηλώσει ο κύριος Χαρδαλιάς: «Συστήνουμε μετακινήσεις (με τον κωδικό 6) με μέτρο και κοντά στον τόπο κατοικίας, αλλά δεν απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις για λόγους άσκησης».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σε όλες τις περιφέρειες δεν απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό 6,προκειμένου όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε χώρους πρασίνου.

Αυτό σημαίνει πως, ακόμα και για τους κατοίκους της Αττικής που ανήκουν στην κατηγορία «αυξημένου κινδύνου», επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ των δήμων.

Θέμα:
Lockdown (1683)
Tags:
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, απαγόρευση κυκλοφορίας, μετακινήσεις, μετακίνηση, lockdown, πανδημία, κορονοϊός, μέτρα προστασίας, Αττική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK