12:36 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έκκληση από τον περιφερειάρχη Αττικής στους πολίτες να αποφύγουν όλες τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει φέρει χιόνια και προβλήματα.

Δόθηκε «αγώνας σε πολλούς οδικούς άξονες» για να παραμείνουν ανοιχτοί σημείωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στα προβλήματα που έχει φέρει η κακοκαιρία «Μήδεια». 

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν προκύψει στη Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, η οποία έχει κλείσει, με εντολή των Αρχών, από το ύψος της Καλυφτάκη.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε πως ήταν απόφαση της αστυνομίας να κλείσει η Αττική, ενώ προειδοποίησε πως όσοι πάνε προς «την Καλυφτάκη και περιοχές προς την Εθνική, θα ταλαιπωρηθούν».

Σημείωσε πως τα έντονα φαινόμενα της «Μήδειας» θα συνεχιστούν και εντός της σημερινής ημέρας, αλλά και αύριο, όταν θα έχουν «ιδιαίτερη ένταση».

Ο ίδιος έκανε έκκληση σε όλους όσοι δεν «έχουν λόγο μετακίνησης, να το αποφύγουν».

«Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ένταση» είπε και τόνισε πως, ανάλογα με τις εξελίξεις, θα συνεχιστεί η προσπάθεια «να παραμείνουν ανοιχτοί όλοι οι μεγάλοι περιφερειακοί άξονες».

Tags:
χιονόπτωση, χιόνια, χιόνι, κακοκαιρία Μήδεια, Μήδεια, Γιώργος Πατούλης, κακοκαιρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK