04:45 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής από την επέλαση της Μήδειας. Ένα λεωφορείο είναι ακινητοποιημένο στη λεωφόρο Κηφισίας.

Η Μήδεια έχει φέρει σοβαρά προβλήματα στην Αττική ενώ πριν από λίγο όπως ανέφερε το Open, ένα λεωφορείο έχει ακινητοποιηθεί στη λεωφόρο Κηφισίας.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες, «κόλλησε» στα χιόνια ενώ οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν ενώ ο οδηγός περιμένει οδική βοήθεια.

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται στην Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας, που έχει κλείσει από το ύψος της Καλυφτάκη έως τη Λαμία, ύστερα από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Η Εθνική Οδός έκλεισε με δική μου απόφαση για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς, καθώς η χιονόπτωση είναι σφοδρή» σημείωσε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Κλειστή Εθνική: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή.

Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30). 

Tags:
Λεωφόρος Κηφισίας, κακοκαιρία Μήδεια, Μήδεια, χιόνια, λεωφορείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK