09:44 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα πολλά σχολεία στη χώρα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» με η διδασκαλία θα συνεχιστεί κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σε πολλές περιοχές της χώρας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια». Ωστόσο, τα σχολεία που διακόπτουν τη διά ζώσης λειτουργία θα συνεχίσουν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Στην Κεντρική Μακεδονία τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά σήμερα με απόφαση του περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Ο συνδυασμός της πανδημίας του κορονοϊού και των καιρικών φαινομένων δεν επιτρέπει να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των μαθητών και των συνοδών τους. Πέραν της χιονόπτωσης, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, τις επόμενες ημέρες περιμένουμε σε όλη την Κεντρική Μακεδονία συνθήκες ολικού παγετού, που εγκυμονούν κινδύνους για τους μετακινούμενους» υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στη Θεσσαλονίκη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του δήμου εξαιτίας της πρόγνωσης  για συνεχιζόμενο παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Σήμερα και αύριο τα σχολεία στον δήμο Καλαμαριάς τα σχολεία θα είναι κλειστά. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων σήμερα και αύριο Τρίτη στον δήμο Θερμαϊκού.

Καταληκτικά, τα σχολεία σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι σήμερα κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, των συνεχιζόμενων χιονοπτώσεων και του ολικού παγετού. 

Tags:
Θράκη, Μακεδονία, κακοκαιρία Μήδεια, κλειστά σχολεία, χιόνια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK