18:13 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Δεν δίνει συνέχεια στις καταγγελίες του Παναγιώτη Μπουγιούρη εις βάρος του ο Στάθης Λιβαθινός. Η απάντησή του.

Ο ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός απάντησε… δίχως να απαντήσει στο δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε στο πρόσωπό του ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Το Σάββατο ο κ. Μπουγιούρης κατήγγειλε τη συμπεριφορά που φέρεται να είχε δεχθεί από τον κ. Λιβαθινό κατά τα χρόνια που ήταν μαθητής του, αλλά και κατά την κοινή τους πορεία στο Εθνικό Θέατρο

Με μία σειρά από stories στο Instagram, o ηθοποιός ανέφερε: «Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος δάσκαλος πατερούλης, αλλά διστάζουν, θα μιλήσω εγώ. Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησαν πιστά για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου. Ήσασταν χυδαίος, προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός. Βέβαια, όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους. Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος, αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από έναν Ταρτούφος. Ίσως και γι’ αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο, ένας γνήσιος Ρασπούτιν επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία από την οποία όμως, δυστυχώς, δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μία σταλινική συμπεριφορά ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά».

Η απάντηση Λιβαθινού

Δήλωση σε σχέση με τις καταγγελίες έκανε ο κ. Λιβαθινός μέσω της εκπομπής Happy Day του ALPHA, σημειώνοντας πως δεν κάνει ποτέ δηλώσεις.

«Δεν κάνω ποτέ δηλώσεις, πολλώ δε μάλλον για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που ήταν μαθητής μου» είπε, χαρακτηριστικά.

Tags:
καταγγελία, Στάθης Λιβαθινός, Παναγιώτης Μπουγιούρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK