06:50 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η σφοδρή κακοκαιρία Μήδεια προκαλεί προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση με πολλές περιοχές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα να είναι χωρίς ρεύμα.

Χωρίς ρεύμα είναι αρκετές περιοχές στην Ελλάδα καθώς η κακοκαιρία Μήδεια προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, στην Αττική, χωρίς ρεύμα είναι οι περιοχές: Εκάλη, Δροσιά, Αγ. Στέφανος, Ροδόπολη, Σταμάτα, Μαρκόπουλο, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Αυλώνας και Κάλαμος.  

Στις 14:00 προβλήματα ηλεκτροδότησης εντοπίζονταν στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών λόγω της χιονόπτωσης κυρίως στο Βόρειο τμήμα σε χωριά πλησίον της Αιδηψού αλλά και του Μαντουδίου.

Επίσης, προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζει το κεντρικό και ανατολικό τμήμα του Ζαγορίου, τμήμα του δήμου Τζουμέρκων και ο Μεσόπυργος Άρτας. 

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική καταβάλλουν προσπάθειες για να προσεγγίσουν τα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων και να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν καταγράφονται σοβαρά προβλήματα στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης αλλά και στα νησιά.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το έργο αποκατάστασης των βλαβών είναι εξαιρετικά δύσκολο σε αρκετές περιοχές, κυρίως σε ορεινές, εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο.

Tags:
χιόνια, χιόνι, καιρός σήμερα, Εύβοια, Αττική, διακοπή ρεύματος, ρεύμα, ηλεκτροδότηση, καιρός, κακοκαιρία Μήδεια, Μήδεια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK