05:01 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για την «πικρή» του εμπειρία μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος όταν σκηνοθέτης του ζήτησε στην αρχή της καριέρας του να γδυθεί εντελώς μετά από ακρόαση.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας, παρενόχλησης και οποιουδήποτε είδους κακοποίησης που έρχονται στο φως από τον χώρο του θεάματος. Τη σκυτάλη πήρε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε δύο περιστατικά κατάχρησης εξουσίας που βίωσε στην αρχή της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η πρώτη «πικρή εμπειρία ήταν άχαρη και "παγωτική"». Όταν ήταν 19 χρονών όπως αναφέρει, φοιτώντας ακόμα στη σχολή πήγε σε σκηνοθέτη για ακρόαση καθώς έψαχναν αγόρια για τον χορό:

«Ήμασταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Έκανα την ακρόαση. Τελειώνει η ακρόαση και μου ζήτησε να γδυθώ. Γδύνομαι και μένω με το εσώρουχο και μου λέει ότι "πρέπει να γδυθείς εντελώς". Και ρωτάω "γιατί" και μου λέει "γιατί πρέπει να δω". Ντύθηκα και έφυγα» είπε ο κ. Βασιλόπουλος.

O ηθοποιός τόνισε πόσο άβολα ένιωσε ενώ είπε πως «ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω, ούτε να καταγγείλω, ούτε να πω κάτι». Παράλληλα, πρόσθεσε μάλιστα πως «όλοι έχουμε μια "παγωτική" ιστορία με ανθρώπους που καταχράστηκαν την εξουσία».

Στη δεύτερη περίπτωση, ήταν 23 ετών όταν και είχε κλείσει την πρώτη του δουλειά στο ΜEGA. Όπως είπε, έκανε το πρώτο επεισόδιο, αλλά τελικά δεν πήρε έγκριση να συνεχίσει να παίζει στη σειρά.

«Με παίρνει ο σκηνοθέτης και μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Παίρνω εγώ την παραγωγή και μιλάω με έναν παραγωγό που του λέω ότι θα πρέπει να πληρωθώ για το επεισόδιο που δούλεψα. Και εκείνος μου απαντά ότι δεν θα πληρωθώ γιατί δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο και "αν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση"» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός τονίζοντας ότι επρόκειτο για εκφοβισμό.

Ο κ. Βασιλόπουλος, ξεκαθάρισε ότι όταν γίνεται κάτι τέτοιο και βρίσκεσαι σε πολύ μικρή ηλικία, «δεν μπορείς να το καταλάβεις» εκείνη τη στιγμή.

Δείτε απόσπασμα από όσα είπε ο ηθοποιός:

Tags:
ακρόαση, καταγγελία, ηθοποιός, Χρήστος Βασιλόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK