02:58 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου καταγγέλλει σκηνοθέτη ότι ζήτησε από εκείνη και από συνάδελφό της να αυνανιστούν επί σκηνής χαστουκίζοντας τη δεύτερη.

Ακόμη μια καταγγελία για σεξιστική, παρενοχλητική και βίαιη συμπεριφορά εν μέσω πολλών έρχεται στη δημοσιότητα από το χώρο του θεάματος, αυτή τη φορά από την ηθοποιό Χρύσα Διαμαντοπούλου

Όπως ανέφερε η ηθοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ, ένας σκηνοθέτης είχε ζητήσει από την ίδια και μία άλλη συνάδελφό της να αυνανιστούν επί σκηνής όταν ήταν στο τρίτο έτος της σχολής.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μάς ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό. Είπαμε στοπ, αυτό δεν είναι τέχνη. Άρχισε να φωνάζει, να ουρλιάζει και πήγε στη μία κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε» είπε η κα Διαμαντοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ηθοποιός τονίζει ότι αυτό το περιστατικό αποτελεί έναν από τους τρόπους που δρούσαν οι άνθρωποι «γνωρίζοντας ότι έχουν εξουσία».

«Δε θα σταματήσει να με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον» κατέληξε η ηθοποιός.
Tags:
αυνανισμός, καταγγελία, σκηνοθέτης, ηθοποιός, Χρύσα Διαμαντοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK