08:29 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Για «μόλις μία αφίσα» που κολλήθηκε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά και όχι σε όλο το κέντρο της Αθήνας, κάνουν λόγο «οι αφισοκολλητές/τριες από την Άγρια Δυτική Κρήτη».

Την ευθύνη για την απειλητική αφίσα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, ανέλαβαν «οι αφισοκολλητές/τριες από την Άγρια Δυτική Κρήτη».

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάνουν λόγο για μόλις «μία χειροποίητη αφίσα» με το πρόσωπο του κ. Λιγνάδη που τοιχοκολλήθηκε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά και όχι για πολλές στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνουν επίσης πως υπήρξε αυθαίρετη σύνδεση της συγκεκριμένης αφίσας με την αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

«Η ενέργειά μας αυτή αναμφισβήτητα ήταν απόλυτα πετυχημένη, καθώς με μία και μοναδική αφίσα αναδείχθηκε ο ρόλος των καλοπληρωμένων ΜΜΕ και της πολιτικής ηγεσίας στην προσπάθεια ξεπλύματος του εν λόγω καθάρματος» τονίζουν επίσης στη σχετική ανάληψη ευθύνης.

Σύμφωνα με τους ίδιους «το μόνο λάθος που είχε η αφίσα είναι ότι έλειπαν από το κάδρο και οι φιγούρες όλων τον αντίστοιχων καθαρμάτων και αυτών που τους στηρίζουν. Και γι’ αυτό επιφυλασσόμεθα».

 

Tags:
αφίσες, αφίσα, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK