18:03 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Στα «λευκά» ντύνεται σταδιακά το κέντρο της Αθήνας, καθώς οι χιονοπτώσεις από την κακοκαιρία «Μήδεια» είναι ιδιαίτερα έντονες.

«Νέος γύρος» χιονοπτώσεων λαμβάνει χώρα μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας, με την κακοκαιρία «Μήδεια» να εξακολουθεί να δείχνει τα «δόντια» της.

Χιονίζει στην Αττική
© Sputnik
Χιονίζει στην Αττική
Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας έχει ξεκινήσει ήδη να εκδηλώνεται και στο επίκεντρο βρίσκεται η Αττική, η οποία αναμένει δύσκολη νύχτα με τον κρατικό μηχανισμό να είναι σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας
© Sputnik
Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας
Υπενθυμίζεται πως η Εθνική Οδός έκλεισε από τις 19:00 για τα φορτηγά από το ύψος της γέφυρας «Καλυφτάκη», ενώ και από τις 19:45 έκλεισε και για τα ΙΧ αυτοκίνητα και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, η Αττική τις επόμενες ώρες θα πληγεί σφοδρότατα με χιονοπτώσεις μέχρι και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα.

Μάλιστα, αναμένεται χιονόστρωση σε αρκετές περιοχές της βόρειας Αττικής, ενώ τα χιόνια θα φτάσουν έως και τη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, από τις 20:00 έως τις 22:00 την εμφάνισή τους θα κάνουν τα χιόνια σε περιοχές όπως το Μαρούσι, οι Αμπελόκηποι, η Κηφισιά και η Νέα Ερυθραία.

Tags:
χιονοπτώσεις, χιονόπτωση, κέντρο Αθήνας, Αθήνα, κακοκαιρία Μήδεια, χιόνια, χιόνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK