08:40 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ισχυρή» σύσταση προς τους κατοίκους του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Ανατολικής Αττικής να αποφύγουν τις μετακινήσεις πριν τις 10:00 το πρωί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σε «ισχυρή» σύσταση προς τους κατοίκους και τους εργαζόμενους του Βόρειου Τομέα Αθηνών καθώς και της Ανατολικής Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις πριν τις 10:00 το πρωί, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που, όπως σημειώνεται, αναμένεται να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση – σύσταση, η Γενική Γραμματεία ζητά από τους πολίτες «να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν ή να αναβάλλουν για αργότερα».

Όσον αφορά τους εργαζόμενους, σημειώνεται πως «οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν από και προς τις περιοχές αυτές, σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους να μετακινηθούν και αυτοί μετά τις 10:00 το πρωί».

Ολόκληρη την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Μεσογείων - Πυκνό χιόνι στη Δουκίσσης Πλακεντίας

Με την πυκνή χιονόπτωση να συνεχίζεται στις περισσότερες περιοχές της Αττικής και με πολλούς δρόμους να έχουν αποκλειστεί από το παχύ στρώμα χιονιού που έχει δημιουργηθεί, σε έναν ακόμα οδικό κόμβο του λεκανοπεδίου απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μεσογείων από το ύψος της οδού Αγίας Τριάδος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γέρακα, αφού το χιόνι έχει φτάσει σε ύψος αρκετά εκατοστά.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από το σημείο.

Η λεωφόρος Μεσογέιων στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου
Η λεωφόρος Μεσογέιων στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου

Όσον αφορά στη Δουκίσσης Πλακεντίας και εκεί η ασταμάτητη χιονόπτωση έχει δημιουργήσει στρώμα χιονιού αρκετών εκατοστών, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από το σημείο, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει από τις φωτογραφίες.

Η Δουκίσσης Πλακεντίας τις πρώτες ώρες της 16ης Φεβρουαρίου
Η Δουκίσσης Πλακεντίας τις πρώτες ώρες της 16ης Φεβρουαρίου
Η Δουκίσσης Πλακεντίας και το χιόνι στην περιοχή
Η Δουκίσσης Πλακεντίας και το χιόνι στην περιοχή
Tags:
ανακοίνωση, Μήδεια, εργαζόμενοι, κάτοικοι, μετακινήσεις, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κακοκαιρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK