09:48 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2878)
0 0 0
Βρείτε μας

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται η έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για ραντεβού ώστε να διενεργηθεί rapid test για κορονοϊό σε εργαζόμενους επιχειρήσεων.

Ραντεβού προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν rapid test για τον κορονοϊό θα μπορούν να κλείσουν στο προσεχές μέλλον, εργαζόμενοι.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, η συγκεκριμένη διαδικασία θα αφορά σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που αριθμούν πάνω από 20 άτομα προσωπικό και έτσι όποια επιχείρηση το επιθυμεί θα μπορεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας να δηλώσει ονόματα εργαζόμενων που επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ergasia.testing.gov.gr.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Όταν η πλατφόρμα ανοίξει, θα αποτελέσει ακόμα ένα εργαλείο στην προσπάθεια να βγούμε από τη δυσμενή κατάσταση από κοινού με την επιχείρηση "Ελευθερία" η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

Επίσης, ο κύριος Ταραντίλης σημείωσε πως οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στη χώρα έχουν ήδη σπάσει το φράγμα των 500.000.

Όσον αφορά την πλατφόρμα και τη διενέργεια rapid test, υπογραμμίζεται πως δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα δύο μέσα σε έναν μήνα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2878)
Tags:
COVID-19, εργαζόμενος, επιχείρηση, rapid test, Χρήστος Ταραντίλης, εμβόλιο, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK