06:09 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οδηγοί οχημάτων παραμένουν εγκλωβισμένοι ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, με το χιόνι να έχει μετατραπεί σε πάγο και να υπάρχει ολισθηρότητα.

Σύγχυση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια» και οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις που σημειώνονται.

Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος ανακοίνωσε πως στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου επιτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο, αρκεί οι οδηγοί να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες από οδηγούς που έχουν φτάσει στα διόδια της Ελευσίνας, περιπολικό της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο και δεν επιτρέπει στους οδηγούς να συνεχίσουν περαιτέρω.

Μέχρι Κηφισιά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας

Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, όσον αφορά την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μέχρι το ύψος της Κηφισιάς.

Πυκνό χιόνι και αλυσίδες στο κέντρο της Αθήνας

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, έχουν παγώσει πλέον και το χιόνι που υπάρχει στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, αφού οχήματα στο Σύνταγμα έχουν ακινητοποιηθεί λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Οι συμβουλές που δίνονται από τις αρχές είναι να χρησιμοποιούνται αλυσίδες από τους οδηγούς.

Μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Κηφισού

Ένα ακόμα σημείο όπου εντοπίζεται πρόβλημα είναι η λεωφόρος Κηφισού, όπου παρατηρείται μποτιλιάρισμα, με διάφορους οδηγούς να έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους ώστε να βάλουν αλυσίδες, άλλους να αναμένουν να λιώσει ο πάγος και έτσι έχει δημιουργηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της, έχει συμπληρώσει έναν πλήρη κατάλογο με τους δρόμους όπου δεν κινούνται τα οχήματα, τον οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, εθνική οδός, Μήδεια, κακοκαιρία, χιόνι, αυτοκίνητα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK