15:40 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1566)
0 0 0
Βρείτε μας

Μετατίθενται για τις 10:30 σε ολόκληρη την Αττική οι εμβολιασμοί, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει βάλει ολόκληρο τον νομό στον πάγο.

Αναβολή των προγραμματισμένων εμβολιασμών έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» που συνεχίζει σήμερα την επέλασή της, «παραλύοντας» πολλές περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, για σήμερα, Τρίτη, μετατίθεται για τις 10:30 σε ολόκληρη την Αττική, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, ενώ σημειώνεται ότι οι «οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό από τις 08:00 έως τις 10:30 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους».

Σημειώνεται, άλλωστε, ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε, σήμερα, νέα σύσταση προς τους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες. 

«Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για τον λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες» τονίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε ανακοίνωσή της.

«Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10:00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους» σημειώνει ακόμη. 

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1566)
Tags:
εμβόλιο, εμβόλια, εμβολιασμός, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK