13:56 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2849)
0 20
Βρείτε μας

Αναβάλλονται όλοι οι σημερινοί εμβολιασμοί στην Αττική, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» συνεχίζει να «σφυροκοπά» την Αττική.

Αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, «λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής».

Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους, θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί στην Αττική μετατίθενται για μετά τις 10:30, ενώ εν συνεχεία αποφασίστηκε να αναβληθούν για το σύνολο της ημέρας, καθώς η κακοκαιρία έχει «παραλύσει» την Αττική.

Οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται μετ' εμποδίων, καθώς πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στα ΜΜΜ

Την ίδια ώρα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αυτή την ώρα προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται στις περιοχές της Εκάλης, της Δροσιάς, της Νέας Ιωνίας, του Ψυχικού, του Αμαρουσίου και της Βάρης.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2849)
Tags:
εμβολιαστικά κέντρα, χιονόπτωση, χιονοπτώσεις, χιόνια, χιόνι, εμβολιασμός, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK