Αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».
Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους, θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί στην Αττική μετατίθενται για μετά τις 10:30, ενώ εν συνεχεία αποφασίστηκε να αναβληθούν για το σύνολο της ημέρας, καθώς η κακοκαιρία έχει «παραλύσει» την Αττική.
Οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται μετ' εμποδίων, καθώς πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στα ΜΜΜ.
Την ίδια ώρα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αυτή την ώρα προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται στις περιοχές της Εκάλης, της Δροσιάς, της Νέας Ιωνίας, του Ψυχικού, του Αμαρουσίου και της Βάρης.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)