01:04 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα δέντρο έπεσε σε τρένο του Προαστιακού προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλαδιά έσπασαν παράθυρα και τζάμια κατέληξαν στα καθίσματα, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί κανείς.

Η «Μήδεια» έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην Αττική ενώ οι τεχνικοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη λειτουργία των τρένων και του προαστιακού.

Τη Δευτέρα 15/2, κατά το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας, ένα μεγάλο δέντρο κατέρρευσε δίπλα στις γραμμές, μεταξύ Σφενδάλης και Αφιδνών, και έπεσε πάνω σε διερχόμενο συρμό του προαστιακού στη γραμμή Αθήνα-Χαλκίδα.

Οι ζημιές ήταν τόσο μεγάλες που έσπασαν τα παράθυρα από τα γκρεμισμένα κλαδιά και τα σπασμένα τζάμια έπεσαν μέσα πάνω στα καθίσματα.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, έγινε ένας μικρός εκτροχιασμός βαγονιού του προαστιακού στις Αχαρνές χωρίς -ευτυχώς- να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, αλλά το συμβάν έχει προκαλέσει προβλήματα στο δίκτυο με αποτέλεσμα να διακοπεί για κάποιες ώρες η γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Επίσης, προβλήματα παρατηρούνται από χθες στην ηλεκτροκίνηση των συρμών του προαστιακού προς Κόρινθο και Χαλκίδα λόγω της διακοπής ρεύματος σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να ματαιώνονται ή να αλλάζουν τα δρομολόγια.

Τέλος, προβλήματα εντοπίζονται και στα κλειδιά (διακλάδωσης γραμμών), καθώς δεν υπάρχει θερμαινόμενος εξοπλισμός αυτού του είδους στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK