Η επέλαση του χιονιά «Μήδεια» προκαλεί πολλά προβλήματα και ένα από αυτά είναι και στην κυκλοφορία.
Οι διανομείς περνάνε μια οδύσσεια για να παραδώσουν καφέδες ή φαγητό σε ανθρώπους που παραγγέλνουν εν μέσω τέτοιων καιρικών συνθηκών, όπου ακόμα και το περπάτημα είναι δύσκολο με το χιόνι να έχει κατακλύσει τα πάντα.
Πολλοί ντελιβεράδες δεν μπορούν καν να οδηγήσουν και κουβαλάνε με τα χέρια τα δίκυκλα τους για να μπορέσουν να παραδώσουν την παραγγελία τους.
Viral έγινε από χθες το βράδυ και ένας ντελιβεράς που κάνει πατινάζ στα χιόνια με το μηχανάκι του και διακινδυνεύει τη σωματική του ακεραιότητα, για να μπορέσει να παραδώσει την παραγγελία φαγητού.
Όλα αυτά έχουν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, για όλους αυτούς που παραγγέλνουν έναν καφέ ή φαγητό εν μέσω της «Μήδειας», ενώ πολλοί απορούν και για τα καταστήματα που αφήνουν τους ντελιβεράδες να βγαίνουν στον δρόμο με τέτοιες καιρικές συνθήκες.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)