14:18 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και ως εκ τούτου θα λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια για να επανέλθει κανονικά η υδροδότηση», καθησυχάζει η ΕΥΔΑΠ.

Σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο στην ηλεκτροδότηση, αλλά και στην υδροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία σαρώνει τη χώρα μας κατεβαίνοντας προς τα νότια.

Η Αττική βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο «μάτι του Κυκλώνα», καθώς οι πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχίσουν μέχρι το πρωί της Τετάρτης με μικρά διαλείμματα.

Την ίδια ώρα, πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου δεν έχουν νερό, ενώ η ΕΥΔΑΠ προσπαθεί με δικά της ηλεκτροπαραγωγικά ζεύγη (γεννήτριες) να λειτουργήσει τα αντλιοστάσια.

Στις συγκεκριμένες περιοχές, τα αντλιοστάσια βρίσκονται σε υψηλά σημεία όπως στην Πετρούπολη όπου το πρόβλημα που υπήρχε ήδη αποκαταστάθηκε, στο Ψυχικό, στα Γλυκά Νερά, στη Δουκίσσης Πλακεντίας, στην Πεντέλη, στην Αγία Παρασκευή και στην Άνοιξη.

Στην Άνοιξη, αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι έχουν σταλεί και γερανοί προκειμένου να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα που εμποδίζουν την πρόσβαση στο αντλιοστάσιο.

Όπως καθησύχασε πάντως μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χάρης Σαχίνης, η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και ως εκ τούτου θα λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια, ώστε να επανέλθει κανονικά η υδροδότηση.

Tags:
υδροδότηση, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία, νερό, διακοπή νερού, ΕΥΔΑΠ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK