14:30 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας εισήχθη σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας που βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 40 ημέρες.

Την 40ή ημέρα της απεργίας πείνας διανύει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ενώ η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Υπενθυμίζεται πως ξεκίνησε την απεργία πείνας στις 8 Ιανουαρίου, διεκδικώντας τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού στις 8 Ιανουαρίου και μπήκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία στις 25 Ιανουαρίου.

Τον 62χρονο «Λουκά» της «17 Νοέμβρη» επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία μίλησε για την πολύ άσχημη κατάσταση του εντολέα της.

Το μόνο που είχε δεχτεί μέχρι σήμερα ο απεργός πείνας ήταν φυσιολογικός ορός και και δεν προτίθεται να υποχρεωθεί σε καμία πράξη υποχρεωτικής σίτισης από τους ιατρούς, ως ότου ικανοποιηθεί το αίτημά του.

«Σήμερα, Τρίτη 16/2, ο αγωνιστής απεργός πείνας Δ. Κουφοντίνας, ο οποίος διανύει την 40ή μέρα απεργία πείνας, μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου Λαμίας. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση. Το κράτος θέλει νεκρό τον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα - Δεν θα το επιστρέψουμε» διαμηνύει η σχετική συνέλευση αλληλεγγύης.
Tags:
εντατική, ΜΕΘ, 17 Νοέμβρη, απεργία πείνας, Δημήτρης Κουφοντίνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK