20:58 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με δέκα οχήματα που θα ρίχνουν αλάτι στους δρόμους προσπαθεί η Περιφέρεια Αττικής να αποφύγει το φαινόμενο σχηματισμού πάγου στο οδικό δίκτυο, σύμφωνα με τον κύριο Πατούλη.

Σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες η Περιφέρεια Αττικής θα εξοπλίσει δέκα οχήματα που θα ρίξουν αλάτι στους δρόμους, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία πάγου και να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων το πρωί, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κύριος Πατούλης επιβεβαίωσε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον δήμο Διονύσου, όπου όπως δήλωσε οι πτώσεις δέντρων πρέπει να είναι γύρω στις 700, με αποτέλεσμα να πέφτουν επάνω σε γραμμές ηλεκτροδότησης και για αυτό ο συγκεκριμένος δήμος αντιμετωπίζει διακοπή ρεύματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη, υπολογίζεται πως περίπου 30 περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ τα νοικοκυριά που πλήττονται από τις διακοπές υπολογίζονται περίπου στις 250.000.

Για την κυκλοφορία των οχημάτων, ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως τα προβλήματα δεν θα μπορέσουν να λυθούν μέσα σε ένα βράδυ, οπότε σε ορισμένες περιοχές αναμένεται να υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων αύριο το πρωί.

Πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ: Υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό

Όσον αφορά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που παρατηρείται σε πολλές περιοχές, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών του ομίλου ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης είπε πως υπάρχουν ελλείψεις στο προσωπικό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αν και είχαν ανακοινωθεί προσλήψεις, τελικά προσελήφθησαν άτομα για το διοικητικό προσωπικό, αντί να στελεχωθεί το τμήμα των εναεριτών.

Την ίδια ώρα, ο κύριος Μανιάτης αποκάλυψε πως τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που προκλήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς από πρόβλημα στο δίκτυο, αποκαταστάθηκε και το ρεύμα έχει επανέλθει στις περισσότερες περιοχές όπου το ρεύμα είχε κοπεί.

Tags:
Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης, διακοπή ρεύματος, ηλεκτρικό ρεύμα, ρεύμα, Διόνυσος, Αττική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK