06:24 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με κλειστή την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας μέχρι τις 07:00 το πρωί και διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, οι οδηγοί πρέπει να ενημερώνονται για τους δρόμους που λειτουργούν.

Κλειστοί παραμένουν πολλοί δρόμοι της Αττικής, την ίδια ώρα που εκχιονιστικά μηχανήματα και οχήματα που ρίχνουν αλάτι έχουν κινητοποιηθεί ώστε να κρατήσουν ανοιχτούς όσους δρόμους παραμένουν χωρίς πρόβλημα αλλά και να επαναφέρουν την κυκλοφορία σε δρόμους, όπου το χιόνι έκανε αδύνατη την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κλειστοί δρόμοι – Η λειτουργία της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από τις 23:00 την Τρίτη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Η διακοπή της κυκλοφορίας εντοπίζεται από το γήπεδο της Καισαριανής έως την περιφερειακή του Υμηττού, χωρίς να κινείται όχημα σε κανένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία, με ανακοινώσεις που ανανεώνει συνεχώς, ενημερώνει τους πολίτες για το ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και δεν μπορούν να κινηθούν οχήματα.

Την ανακοίνωση της Αστυνομίας η οποία δημοσιοποιήθηκε στη 01:00 τη νύχτα της Τετάρτης, μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

Tags:
κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία, χιόνι, Ελληνική Αστυνομία, δρόμος, δρόμοι, αυτοκίνητα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK