01:34 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1568)
0 0 0
Βρείτε μας

Από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού των πολιτών, με επαναπρογραμματισμό όσων ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκαν.

Ανακοίνωση για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του κορονοϊού, εκ των οποίων μέρος δεν έγινε την Τρίτη εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σήμερα, Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εμβολιασμών στα εμβολιαστικά κέντρα από τις 12:00 το μεσημέρι.

Όσον αφορά τα ραντεβού των πολιτών που ήταν προγραμματισμένα από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ. θα επαναπρογραμματιστούν.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή και σήμερα, Τετάρτη, υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν προβλήματα με τη μετάβαση των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα, προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους έχουν λάβει ήδη την πρώτη δόση, καθώς η δεύτερη δόση πρέπει να ληφθεί εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στην ενημέρωση για την εμβολιαστική κάλυψη στην Ελλάδα, σημείωσε πως έχουμε ξεπεράσει τις 550.000 εμβολιασμούς και τη Δευτέρα έγιναν ακόμη 25.000 -ρεκόρ ημέρας- παρά τις δυσκολίες λόγω των ακραίων συνθηκών από την κακοκαιρία.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1568)
Tags:
κακοκαιρία, εμβόλιο, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK