09:57 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με τα λεωφορεία να έχουν ξεκινήσει από τα αμαξοστάσιά τους, αναμένεται να διαπιστωθεί ποιες γραμμές μπορούν να λειτουργήσουν ενώ αναμένεται η σταδιακή λειτουργία της γραμμής 1 του μετρό.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών, σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων σήμερα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι προσπάθειες του ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ συνεχίζονται, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, εκεί που το επιτρέψουν οι συνθήκες, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από τα ΜΜΜ.

Την ίδια ώρα, γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε και σήμερα 17/2 να λειτουργήσει το τμήμα της γραμμής 1 του μετρό Πειραιάς – Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα να τεθεί σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δρομολόγια θα διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και χθες σε όλη την Αττική, καθώς και του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όσα δρομολόγια επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν, θα ξεκινήσουν μετά τις 07.00.

Ξεκίνησαν τα λεωφορεία από το αμαξοστάσιο του Βοτανικού

Σύμφωνα με τον Οργανωτικό Γραμματέα του Δ.Σ. του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΑ Φώτη Νικολακόπουλο, τα λεωφορεία ξεκίνησαν από τα αμαξοστάσια ώστε να φτάσουν στις αφετηρίες τους και να διαπιστωθεί ποιες γραμμές θα μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα.

Όπως δήλωσε ο κύριος Νικολακόπουλος, την ίδια ώρα επόπτες του ΟΑΣΑ θα κάνουν έλεγχο κατά μήκος των διαδρομών και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπάρξει ενημέρωση από τον Οργανισμό.

Tags:
επιβάτες, απαγόρευση κυκλοφορίας, διακοπή κυκλοφορίας, κυκλοφορία οχημάτων, επανακυκλοφορία, μέσα μαζικής μεταφοράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK