03:37 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1512)
0 03
Βρείτε μας

Σε καταγγελίες για ύπαρξη σκοπιμοτήτων πίσω από το δεύτερο περιστατικό παράλυσης μετά από εμβολιασμό, προχώρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη δεύτερη περίπτωση σοβαρής παρενέργειας μετά από εμβολιασμό που σχετίζεται με παράλυση των κάτω άκρων γιατρού στην Κέρκυρα.

Όπως ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του, «ο συνάδελφος γιατρός αιτιώμενος παράλυση που δεν ήταν παράλυση ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς σε κέντρο υγείας της Κέρκυρας». Στο πλαίσιο αυτό κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός εμβολίασε φίλους και γνωστούς παρατύπως, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, ο γιατρός πήγε δύο μέρες πριν την ΕΔΕ στο νοσοκομείο αναφέροντας δύσπνοια και «μετά έλεγε ότι του κόβονται τα πόδια ενώ δεν είχε κάτι».

«Υποπτεύομαι ότι έγινε σκοπίμως εκτός αν του κοπήκαν τα πόδια λόγω της ΕΔΕ» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Μάλιστα, όπως είπε, ο δημοσιογράφος ο οποίος δημοσιοποίησε τη σχετική είδηση για την παρενέργεια στον γιατρό είναι φίλος του ίδιο και περιλαμβάνεται σε αυτούς που «εμβολιάστηκε εκτός σειράς».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μιλώντας αργότερα στο OPEN σημείωσε και πάλι ότι ο γιατρός «δεν έχει καμία παράλυση» τονίζοντας ότι δημιούργησε φόβο στους ανθρώπους για το εμβόλιο με τον κ. Βασιλακόπουλο να λέει πως τον πήρε συγγενικό του πρόσωπο λέγοντας πως «δεν θα κάνει το εμβόλιο».

«Τι πιθανότητα υπάρχει να μην έχουμε καμία παράλυση στον κόσμο και δυο να υπάρχουν στην Κέρκυρα;» είπε ο καθηγητής.

Καταληκτικά, για την πρώτη περίπτωση παράλυσης σε νοσοκόμα και πάλι στην Κέρκυρα ισχυρίστηκε ότι αναρρώνει ταχέως και ότι δεν φαίνεται να έχει Guillain-Barré αν και «θα αποφανθούν οι ειδικοί».

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του γιατρού

Ο γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το corfutvnews.gr νοσηλεύεται με αδυναμία στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες.

Παράλληλα, χθες υποβλήθηκε σε αρκετές εξετάσεις αλλά και παρακέντηση, έτσι ώστε να δουν οι γιατροί από που προήλθε η αδυναμία αυτή.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το βράδυ της ίδιας μέρας ισχυρίστηκε ότι ένιωσε αδιαθεσία που συνοδεύτηκε με παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Βασιλακόπουλου για την υπόθεση:

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1512)
Tags:
εμβολιασμός, ΕΔΕ, γιατρός, Κέρκυρα, παρενέργειες, εμβόλιο, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK