Ένα φορτηγό ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν από τα διόδια των Αφιδνών στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός ή κάποιος άλλος.
Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το MEGA, στο σημείο έχει ήδη καταφθάσει γερανοφόρο όχημα με σκοπό να σηκώσει το φορτηγό.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο οδηγός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ λόγω του ατυχήματος. Η ανατροπή προέκυψε όταν το τιμόνι έστριψε απότομα ενώ ο οδηγός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» και τις σφοδρές χιονοπτώσεις που έφερε στην Αττική, οι δρόμοι ενδέχεται να παγώσουν λόγω των συνθηκών παγετού που έχουν διαμορφωθεί σε πολλές περιοχές.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)