10:34 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας νοσηλεύεται ακόμα ο γιατρός που φέρεται να εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

Αδυναμία στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες αντιμετωπίζει ο γιατρός στην Κέρκυρα που νοσηλεύεται ακόμα και φέρεται να εμφάνισε παράλυση μετά το εμβόλιο που έκανε πρόσφατα κατά του κορονοϊού.

Ο γιατρός, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, υποβλήθηκε χθες σε αρκετές εξετάσεις οι οποίες είναι καθαρές και σήμερα κατάφερε να κουνήσει λίγο τα δάχτυλα των ποδιών του και να τα λυγίζει ελάχιστα, αλλά δεν μπορεί να σηκωθεί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ίδιο μέσο, τη Δευτέρα το πρωί στις 8:45 έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και στις 9:30 και έφυγε. Το βράδυ ανέφερε πως αισθάνθηκε μια κακουχία σαν μια βαριά γρίπη. 

Το άλλο πρωί  ξύπνησε να πάει στη δουλειά αλλά η μέση του και τα πόδια του ήταν παράλυτα. Κάλεσε τον ΕΟΔΥ που τον προέτρεψε να πάει στο Νοσοκομείο, όπου και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη, θα οδηγούνταν σε ιδιωτικό εργαστήριο για να κάνει μια ακόμα εξέταση.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας πριν τον εμβολιασμό του, είπε ότι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, μόνο ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό οποίο δεν συνδέεται.

Ο ίδιος, έσπευσε να προτρέψει τον κόσμο να εμβολιαστεί υποστηρίζοντας ότι είναι η μοναδική λύση έτσι ώστε να αποκτήσουμε ανοσία.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, έκανε λόγο για συκοφαντίες όσον αφορά τον εμβολιασμό στην Κέρκυρα και υποστήριξε ότι απευθύνεται στη δικαιοσύνη.

Βασιλακόπουλος: Δεν ήταν παράλυση - Υποπτεύομαι ότι έγινε σκοπίμως

Υπενθυμίζεται πως ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως δεν ήταν παράλυση και έγινε σκοπίμως. Κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός εμβολίασε φίλους και γνωστούς παρατύπως, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, ο γιατρός πήγε δύο μέρες πριν την ΕΔΕ στο νοσοκομείο αναφέροντας δύσπνοια και «μετά έλεγε ότι του κόβονται τα πόδια ενώ δεν είχε κάτι».

Tags:
κορονοϊός, εμβόλιο, εμβόλια, Δικαιοσύνη, συμπτώματα, παράλυση, γιατρός, Κέρκυρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK