07:38 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ανοικτά τα σχολεία ειδικής αγωγής στην Αττική από αύριο, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, με εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έδωσε εντολή για την επαναλειτουργία των σχολείων ειδικής αγωγής στην πρωτεύουσα από αύριο, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ακόμη και σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μήδεια».

«Μετά από τη σχετική ενημέρωση και την αξιολόγηση των δεδομένων αποφασίστηκε να λειτουργήσουν από αύριο το πρωί κανονικά οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής στην Περιφέρεια Αττικής. Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων, ενώ ζητά από τους κατά τόπους Δήμους σε περίπτωση που εντοπιστούν κάποια προβλήματα να μεριμνήσουν άμεσα για τη διευθέτησή τους» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης τόνισε πως βασικό ζητούμενο είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων, ενώ η βελτίωση του καιρού και η εικόνα που δόθηκε στα στελέχη της Περιφέρειας από τους υπευθύνους των σχολείων, δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουν κανονικά από αύριο οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής.

«Σε κάθε περίπτωση έχω ζητήσει από τα στελέχη μας, όπως και από τους κατά τόπους Δήμους, να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Βασικό ζητούμενο όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων» καταλήγει ο κ. Πατούλης.
Tags:
Γιώργος Πατούλης, κέντρο Αθήνας, Αθήνα, Αττική, ειδική αγωγή, κλειστά σχολεία, σχολεία, σχολείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK