23:46 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2885)
0 05
Βρείτε μας

Προειδοποίηση από τον καθηγητή Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ Νίκο Θωμαΐδη για την επικινδυνότητα των ημερών όσον αφορά στον κορονοϊό.

Η τρέχουσα περίοδος είναι «η πλέον επικίνδυνη για τη νόσο» ξεκαθάρισε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ Νίκος Θωμαΐδης. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα, Πέμπτη, το πρωί ο κ. Θωμαΐδης επεσήμανε πως η πανδημία είναι «πολύπλοκο πρόβλημα» σε πολλαπλά επίπεδα: υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό και ψυχολογικό.

Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του τις επόμενες μέρες να δούμε μείωση στα κρούσματα και τόνισε πως δεν περίμενε κάποιος από μία νόσο, που δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτήν και δεν υπάρχει εμβολιασμός να μην υπάρξει τέτοια διασπορά, γιατί δεν υπάρχει ανοσία».

Όσον αφορά στην εικόνα στα λύματα, ενημέρωσε πως τις προηγούμενες ημέρες ήταν αδύνατο να συλλεχθούν δείγματα από τα λύματα της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας.  

Εξήγησε, όμως, ότι σήμερα το βράδυ θα υπάρχουν τα δεδομένα και προέβλεψε ότι αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουμε να βλέπουμε μείωση στο ιικό φορτίο λόγω των υφιστάμενων μέτρων.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2885)
Tags:
λύματα, Αττική, lockdown, κρούσματα, κρούσμα, Νίκος Θωμαΐδης, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK