20:36 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Χωρίς ρεύμα παραμένουν 10.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις στα βόρεια προάστια της Αθήνας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.

Όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ, από χθες το βράδυ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Συνολικά έχουν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις 70.000 που συνέχιζαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Στο έργο της ΔΕΔΔΗΕ συνδράμουν επιπλέον 60 τεχνικοί από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος, περιοχές στις οποίες οι ζημιές αποκαταστάθηκαν.

Σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Εύβοια, που δέχθηκε επίσης σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών στην ηλεκτροδότηση και στους τελευταίους τέσσερις οικισμούς που έχουν προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Παράλληλα, η εταιρία εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που δουν πεσμένα καλώδια και στύλους να απομακρύνονται άμεσα από το σημείο.

Tags:
Αττική, Αθήνα, ΔΕΔΔΗΕ, ηλεκτρικό ρεύμα, διακοπή ρεύματος, ρεύμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK