11:51 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1560)
0 10
Βρείτε μας

Ο δημοσιογράφος από την Κέρκυρα ο οποίος εμβολιάστηκε ενώ δεν ήταν στη λίστα προτεραιότητας, μίλησε για το ζήτημα που έχει προκαλέσει σάλο.

Εξηγήσεις για τον εκτός λίστας εμβολιασμό του έδωσε ο δημοσιογράφος από την Κέρκυρα. Η υπόθεση είχε απασχολήσει έντονα προ λίγου διαστήματος και είχε οδηγήσει στην απομάκρυνση του επιστημονικού υπευθύνου του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλέξανδρου Γαρδικιώτη, με εντολή του υπουργού Υγείας. 

«Εγώ είμαι ο δημοσιογράφος που έκανε το εμβόλιο. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω αναπνευστικά προβλήματα» είπε ο Διονύσης Μάμαλος, δημοσιογράφος του Corfu TV, μιλώντας το πρωί στο MΕGΑ και σημείωσε πως είχε ζητήσει από τον γιατρό που τον εμβολίασε να τον βάλει στη λίστα γιατί έχει σοβαρά προβλήματα.

«Με πήρε μετά από μία εβδομάδα, και ότι βρήκε μία δόση, και ότι αν ήθελα μπορούσα να πάω να την κάνω. Μου είπε ότι θα την πετάξουν, και τελικά πήγα, λάθος μου. Ως δημόσιο πρόσωπο, δεν θα έπρεπε να πάω».

Ξεκαθάρισε πως ο γιατρός «είχε εξαντλήσει και την αστυνομία, και τα σώματα ασφαλείας, για να δώσει τη δόση» και έχει αποδείξεις επ' αυτού.

 «Δεν είμαι ο συνήγορός του. Εγώ είμαι 65 ετών. Έκανα της Pfizer την πρώτη δόση του εμβολίου. Γράφτηκα κανονικά στον κατάλογο, και για τη δεύτερη δόση. Αυτές οι δόσεις φαίνεται ότι περισσεύουν από άτομα που για κάποιους λόγους τελικά δεν τους επιτρέπεται να κάνουν εμβόλιο. Είναι η έκτη δόση από το κάθε φιαλίδιο».
Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1560)
Tags:
Κέρκυρα, δημοσιογράφος, εμβολιασμός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK