20:55 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σε επτά περιοχές έχουν επικεντρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, με πολλούς πολίτες να μένουν ακόμη χωρίς ρεύμα.

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων ηλεκτροδότησης περιοχών της Αττικής, με τους κατοίκους να παραμένουν χωρίς ρεύμα για τέταρτη ημέρα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ΔΕΔΔΗΕ, ολοκληρώνονται οι εργασίες στο δίκτυο μέσης τάσης της Αττικής ενώ απομένουν διάφορα προβλήματα λόγω των ζημιών που υπέστη το δίκτυο από πτώσεις δένδρων.

Προχωρά ταυτόχρονα, όπως ξεκαθαρίζεται, στην αποκατάσταση βλαβών στη χαμηλή τάση καθώς και μεμονωμένων παροχών.

Πού εντοπίζονται πλέον τα προβλήματα

Αυτή την ώρα οι εργασίες αποκατάστασης επικεντρώνονται σε επτά περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα σε: Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Η εταιρεία καλεί όλους όσοι διαπιστώνουν προβλήματα να επικοινωνήσουν για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Tags:
διακοπή ρεύματος, ηλεκτρικό ρεύμα, ρεύμα, ΔΕΔΔΗΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK