20:33 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Ο 40χρονος Βασίλης, μέσω της δικηγόρου Μαρίας Κουρτέση, είναι ο πρώτος που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά γνωστού θεατράνθρωπου για αποπλάνηση, βιασμό και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου.

Ακόμα μια εξαιρετικά σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό θεατράνθρωπο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον Βασίλη ο οποίος μίλησε στον Alpha επιλέγοντας να μην αποκαλύψει το επώνυμό του. 

Όπως περιέγραψε ο Βασίλης, η αγάπη του για το θέατρο από πολύ μικρή ηλικία, τον οδήγησε να δημιουργήσει μια θεατρική ομάδα και γνώρισε τον άνθρωπο, τότε 31 ετών, που έμελλε να τον κακοποιήσει στα καμαρίνια ενός θεάτρου μετά από μια παράσταση, όταν ήταν 15 ετών.

«Συναντηθήκαμε και στη συνέχεια βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και ενώ καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί πέρα έτρεμα. Είχα σοκαριστεί. Αιφνιδιάστηκα. Με αγκάλιασε να με ηρεμήσει. Εγώ ήμουν σοκαρισμένος. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» αναφέρει ο 40χρονος σήμερα Βασίλης.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως την τρίτη φορά που συναντήθηκαν θυμάται να δέχτηκε «σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον». 

«Αυτή ήταν η αρχή μιας ιστορίας που κράτησε τέσσερα χρόνια. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός. Μου πέρασε ότι το θέλω όλο αυτό. Ότι μου αρέσει. Επειδή είχα ήδη αναζητήσει τη σεξουαλική μου ταυτότητα, λέγοντάς μου αυτός αυτά τα πράγματα ένιωθα ότι είναι δική μου απόφαση να συμμετέχω σε όλο αυτό».

Ο Βασίλης τόνισε πως κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε με το συγκεκριμένο άτομο όταν πλέον είχε μεγαλώσει. Όπως αναφέρει, τα τέσσερα αυτά χρόνια δεν υπήρχε σχέση και βλέπονταν σπάνια κυρίως στο σπίτι του σκηνοθέτη και ηθοποιού όπου πάντοτε εκεί «περίμεναν παιδιά» όταν έφτανε.

«Πήγαινα σπίτι του και υπήρχε πάντα εκεί ένα παιδί να περιμένει, μου πρότεινε να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλα άτομα, μαθητές του. [...] Μια φορά ήταν με μία μαθήτριά του όταν πήγα σπίτι του. Και μου είπε να κάνουμε κάτι οι τρεις μας. Εγώ αρνήθηκα».

Η απόφαση για τις αποκαλύψεις

Όπως δήλωσε ο Βασίλης, ο οποίος είναι κάτοικος εξωτερικού, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση πριν ξεκινήσει ο θόρυβος και οι κινητοποιήσεις ύστερα από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Θα γύριζα γη και ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Το είχα αποκαλύψει σε φίλους και είχα πάρει την απόφαση να κινηθώ, πριν προχωρήσει η Μπεκατώρου στις δικές της αποκαλύψεις».

Όσο για την απόφασή του να κινηθεί νομικά προς τον άνθρωπο που εκμεταλλεύτηκε την παιδική αθωότητά του, υποστήριξε πως την έλαβε όταν διαπίστωσε πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης αναζητούσε ανήλικα παιδιά για να ασχοληθούν με το θέατρο, γεγονός που, όπως είπε, τον έκανε να συνειδητοποιήσει πως ο άνδρας που τον κακοποίησε στην πραγματικότητα αναζητούσε νέα θύματα.

Δείτε όλη τη συγκλονιστική μαρτυρία:

Tags:
σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση, παρενόχληση, βιασμός, κακοποίηση ανηλίκων, κακοποίηση, καταγγελία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK