19:30 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Η Eλεονώρα Μελέτη απαντά σε σχόλια που υπήρξαν στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά τους ανθρώπους που καλεί να μιλήσουν στην εκπομπή της.

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη μέσω ανάρτησής της στο Instagram κατά μηνυμάτων που λαμβάνει τα οποία, όπως αναφέρει, περιέχουν «δηλητήριο» όσον αφορά τους καλεσμένους που φέρνει στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα» στον Alpha. 

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια λαμβάνει, σύμφωνα με την ίδια, «επιθετικά μηνύματα» καθώς καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό τονίζει ότι «καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους».

Όπως αναφέρει η κα Μελέτη, δεν την αφορά η καταγωγή, το χρώμα, τα κιλά ή η ιδιαιτερότητα του διπλανού της «γιατί μιλάμε για ανθρώπους, μιλάμε για ανθρώπινα όντα με ψυχή».

«Μη χάνεται το χρόνο σας στέλνοντας "παγιδευμένα" με δηλητήριο μηνύματα. Δε θα με αλλάξουν τα λόγια σας» σημειώνει η παρουσιάστρια.

Έτσι, τονίζει ότι αυτό που είναι σήμερα το έχει αποφασίσει συνειδητά «χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δε θέλω από εμένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα».

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη
© Φωτογραφία : Instagram / nonoram
Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη
Tags:
εκπομπή, ομοφυλοφιλία, Ελεονώρα Μελέτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK