05:50 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει την Παρασκευή ως προς την προσωρινή κράτηση της καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Με επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε ελεύθερη η καθηγήτρια η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της.

Την απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καθώς είχε προηγηθεί την Παρασκευή διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και την Εισαγγελέα την Παρασκευή, που απολογήθηκε η κατηγορουμένη, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. 

Σύμφωνα με το βούλευμα των δικαστών πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου, της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του (διαδικτυακής, τηλεφωνικής και διά ζώσης) καθώς και της υποχρεωτικής παρακολούθησή της από ψυχολόγο.

Με την απόφασή τους οι δικαστές υιοθέτησαν τη θέση της εισαγγελέως η οποία μετά την απολογία της κατηγορουμένης είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερη με όρους, ερχόμενη σε αντίθεση με την ανακριτική άποψη που έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί προς αποφυγήν του κινδύνου συνέχισης της πράξης αποπλάνησης του αγοριού.

Η κατηγορουμένη μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει για την προσωρινή ή μη κράτηση της βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου.

Tags:
Δικαιοσύνη, μαθητής, καθηγήτρια, αποπλάνηση ανηλίκων, αποπλάνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK