01:21 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συναγερμός έχει σημάνει σε Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ, για όχημα που αιωρείται από γκρεμό στην Κερατέα. Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έχουν κινητοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης για τον απεγκλωβισμό ενός οδηγού, το όχημα του οποίου έπεσε σε χαράδρα στην Κακιά Θάλασσα της Κερατέας.

Οι πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, αναφέρουν ότι το όχημα έχει πέσει σε εβδομήντα μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, ενώ μέσα βρίσκεται ο οδηγός του, που έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Μιλώντας στο MEGA, o Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, τόνισε ότι το εν λόγω όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.

«Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει πρώτα να σταθεροποιήσουν το όχημα, και έπειτα θα πρέπει να το κόψουν στη μέση ώστε οι διασώστες να απεγκλωβίσουν τον επιβάτη από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ έχει κληθεί και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο λόγω του ύψους.

 

Tags:
αυτοκίνητο, οδηγός, ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική, πυροσβέστες, απεγκλωβισμός, γκρεμός, Κερατέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK