17:35 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα δουν όσοι ταλαιπωρήθηκαν από διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Αττικής μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται αδιάκοπα οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής. Παράλληλα, έχουν επανηλεκτροδοτηθεί τμήματα των γραμμών που παρουσίαζαν έως και το πρωί της Πέμπτης (18/02) ζημιές από την πτώση δέντρων στις περιοχές: Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Την ίδια ώρα, 7.000 είναι τα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα στα βόρεια προάστεια της Αττικής, από τα 70.000 χθες, κάτι που σημαίνει ότι έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 90% των περιπτώσεων.

Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά εκ νέου την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κ.λπ.) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή.

Καλεί, δε, όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Σημειώνεται, τέλος, ότι έκπτωση 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα δουν όσοι αντιμετώπισαν διακοπή ρεύματος εξαιτίας της «Μήδειας».

Tags:
ηλεκτροδότηση, ΔΕΗ, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία, ρεύμα, ΔΕΔΔΗΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK