04:36 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η 35χρονη καθηγήτρια η οποία κατηγορήθηκε για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Διατεθειμένη να σεβαστεί τους περιοριστικούς όρους που της επέβαλε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, προκειμένου να προστατευτεί ο ψυχικός κόσμους του ανήλικου θύματος είναι η 35χρονη καθηγήτρια η οποία κατηγορήθηκε για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της.

Υπενθυμίζεται ότι η καθηγήτρια, μετά τη διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και την Εισαγγελέα, αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους βάσει των οποίων δεν πρέπει να πλησιάζει τον 13χρονο σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρουαπαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του, ενώ υποχρεώνεται να παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο.

«Συνεδρίασε σήμερα το Δικαστικό Συμβούλιο κατόπιν της διαφωνίας μεταξύ της κας Εισαγγελέως και της 16ης Τακτικής κας Ανακρίτριας. Σε μια περίοδο αποκαλύψεων και κοσμογονίας για τις έμφυλες σχέσεις που οφείλουμε άπαντες να καλωσορίσουμε και να συμβάλλουμε, το Συμβούλιο κλήθηκε να κρίνει επί μίας διαφορετικής αλλά εξαιρετικά ευαίσθητης περίπτωσης. Με οδοδείκτη την πρόβλεψη του νομοθέτη, υιοθέτησε την πρόταση της κ. Εισαγγελέως που προέβη σε μία λειτουργικά άρτια και νομικά κρυστάλλινη πρόταση» αναφέρεται στη δήλωση του δικηγόρου της 35χρονης.

Ακολούθως, αφού γίνεται αναφορά στους περιοριστικούς όρους, σημειώνει ότι «κύριο μέλημα της κατηγορούμενης παραμένει η προστασία του ψυχικού κόσμου του ανηλίκου, των οικείων του και φυσικά της οικογένειάς της. Στην κατεύθυνση αυτή, πριν καν την ως άνω πρόταση, η εντολέας μου φρόντισε με δική της πρωτοβουλία να προβεί στις παραπάνω ενέργειες (σ.σ. περιοριστικούς όρους). 

«Παραμένει ιερό καθήκον όλων να σεβαστούμε την εξαιρετικά δυσχερή συνθήκη που καλούνται να διαχειριστούν τα εμπλεκόμενα μέρη και να απέχουμε από κάθε ενέργεια διατάραξης της οικογενειακής γαλήνης που τόσο έχουν ανάγκη» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του στις Αρχές, η οποία ανακάλυψε ακατάλληλες φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα τόσο στο κινητό του όσο και στον υπολογιστή του.

Tags:
ανήλικος, μαθητής, αποπλάνηση ανηλίκων, αποπλάνηση, καθηγήτρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK