20:47 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Αν είχα ευθύνη κυβερνητική, θα εξέταζα σοβαρά να απομακρύνουν από την υπηρεσία τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ» τόνισε ο Στέφανος Μάνος.

Εγκλωβισμένος στο σπίτι του στην Εκάλη χωρίς ρεύμα και θέρμανση για 84 ώρες βρίσκεται ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Στέφανος Μάνος αναφέρθηκε στη δραματική κατάσταση που βρίσκονται τα βόρεια προάστια της Αττικής, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

«Από τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας είμαστε χωρίς ρεύμα. Έχουν ένα τριψήφιο αριθμό, έχω επικοινωνήσει τρεις φορές μαζί τους και έχω πάρει ευγενικές απαντήσεις χωρίς νόημα. Το έχουμε υπόψιν μας, είναι τα συνεργεία μας έξω και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες» τόνισε αρχικά.

Αφού υποστήριξε, δε, ότι τη δεύτερη φορά που επικοινώνησε τον ρώτησαν αν είχε ξανατηλεφωνήσει, όπως και την τρίτη φορά, «σαν να μην κατέγραφαν τις προηγούμενες επαφές του», σημείωσε ότι «σήμερα εμφανίστηκε η πυροσβεστική και έκοψε ένα δέντρο που εμπόδιζε τον δρόμο, ενώ όταν «ρωτήσαμε γιατί δεν κόβουν το δέντρο πιο πάνω, είπαν ότι αυτό ακουμπάει στο σύρμα κι είναι δουλειά της ΔΕΔΔΗΕ που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου. Κι ο δήμος σήμερα εμφανίστηκε μετά την πυροσβεστική με ένα γκρέιτερ».

«Τα δέντρα είναι κομμένα, τα καλώδια είναι κομμένα. Σπίτια είναι χωρίς ρεύμα. Πάρα πολύς κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, σοβαρότερα από τα δικά μου» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δεν δίστασε να τονίσει ότι αν είχε ο ίδιος κυβερνητική ευθύνη, θα εξέταζε σοβαρά την απομάκρυνση από την υπηρεσία του επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ χαρακτήρισε ανύπαρκτο τον δήμαρχο Κηφισιάς.

«Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η δημόσια αυτή υπηρεσία δεν λειτουργεί ή λειτουργεί κατά τρόπο πρωτόγονο. Δεν ενημερώνει, περιφρονεί τους πολίτες. Ζητώ μια πληροφορία και μου δίνουν διάφορες αοριστολογίες και γενικότητες. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς προς τους πολίτες αυτός. Αν είχα ευθύνη κυβερνητική, θα εξέταζα σοβαρά να απομακρύνουν από την υπηρεσία τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι στους πολίτες. Ο δήμαρχος Κηφισιάς είναι ανύπαρκτος τελείως» τόνισε.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο Μάτι, όπου «διαπιστώσαμε ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν και το αποτέλεσμα το πλήρωσαν οι πολίτες».

«Το ίδιο έχουμε και τώρα. Δεν λειτουργεί το σύστημα και χρειάζεται μια σοβαρή απόφαση. Να υπάρξει σαφήνεια αρμοδιοτήτων» υπογράμμισε κλείνοντας.
Tags:
ΔΕΔΔΗΕ, διακοπή ρεύματος, ρεύμα, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία, Εκάλη, Στέφανος Μάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK