10:25 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία, καθώς 3.500 νοικοκυριά στα βόρεια της Αττικής μένουν χωρίς ρεύμα για πέμπτη ημέρα.

Στο σκοτάδι παραμένουν για πέμπτη –κατά περιπτώσεις– ημέρα χιλιάδες νοικοκυριά στα βόρεια της Αττικής, μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από τις πτώσεις δένδρων εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ποιες περιοχές μένουν χωρίς ρεύμα

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της  ΔΕΔΔΗΕ, οι εργασίες συνεχίζονται στις γραμμές μέσης τάσης στις εξής περιοχές:

  • Εκάλη
  • Διόνυσο
  • Άγιο Στέφανο
  • Κρυονέρι

Και:

  • Άνοιξη
  • Δροσιά
  • Κάλαμο

Στο σκοτάδι 3.500 νοικοκυριά

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως είναι στο σκοτάδι περί τα 3.500 νοικοκυριά στις παραπάνω περιοχές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Ενόχληση Μητσοτάκη και εκπτώσεις

Σημειώνεται πως το πινγκ πονγκ ευθυνών σχετικά με το πρόβλημα προκάλεσε την ενόχληση και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Κι εγώ και πολλοί άλλοι πιστεύω ότι ενοχληθήκαμε από αυτό το πινγκ πονγκ των ευθυνών ανάμεσα στους διάφορους αρμόδιους γι’ αυτό και είναι απόφασή μας να προχωρήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα σε μία κεντρική μας προεκλογική δέσμευση που δεν είναι άλλη από την αποκρυστάλλωση των αρμοδιοτήτων σε όλα τα επίπεδα κρατικής λειτουργίας ξεκινώντας από το κεντρικό κράτος» σημείωσε. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως ζήτησε από τη ΔΕΗ να προχωρήσει σε μειώσεις στους λογαριασμούς όσων έμειναν χωρίς ρεύμα. 

Σε συνέχεια αυτού η ΔΕΗ ανακοίνωσε έκπτωση 10% στους λογαριασμούς.

Tags:
διακοπή ρεύματος, κακοκαιρία Μήδεια, Μήδεια, ρεύμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK