21:15 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Ανοίγουν καταστήματα που πωλούν μη ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης στη βόρεια και ανατολική Αττική καθώς μέχρι σήμερα 3.500 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή δεν έχουν ακόμα ρεύμα λόγω της «Μήδειας».

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι από σήμερα και έως τις 28 Φεβρουαρίου επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων στον βόρειο και ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής που πωλούν μη ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης καθώς και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων, τζαμιών και άλλων αντίστοιχων ειδών.

Παράλληλα, καθώς πολλά νοικοκυριά ακόμη δεν έχουν ρεύμα λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις γραμμές μέσης τάσης συνεχίζονται

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της  ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία επιχειρούν στις γραμμές μέσης τάσης στις εξής περιοχές: Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Στο πλαίσιο αυτό, επιτρέπεται η λειτουργεία καταστημάτων αφορά επιχειρήσεις που διαθέτουν τους παρακάτω Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας:

  • ΚΑΔ 47.52.45.06: Λιανικό εμπόριο σωμάτων καλοριφέρ για κεντρική θέρμανση, που δεν θερμαίνονται ηλεκτρικά, από σίδηρο ή χάλυβα.
  • ΚΑΔ 47.59.58.16: Λιανικό εμπόριο θερμαντήρων αέρα ή διανεμητών θερμού αέρα π.δ.κ.α. από σίδηρο ή χάλυβα, μη ηλεκτρικών.
  • ΚΑΔ 47.59.58.22: Λιανικό εμπόριο μερών θερμαστρών, κουζινών, συσκευών για το ζέσταμα φαγητών και παρόμοιων μη ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

Στο σκοτάδι 3.500 νοικοκυριά

Στην ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ γίνεται γνωστό πως είναι στο σκοτάδι περί τα 3.500 νοικοκυριά στις παραπάνω περιοχές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Tags:
ΔΕΔΔΗΕ, διακοπή ρεύματος, θέρμανση, καταστήματα, κακοκαιρία Μήδεια, κακοκαιρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK