15:57 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εξώδικο έστειλε ο δήμος Αγίας Παρασκευής στον ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος που κατεγράφησαν σε πολλές περιοχές, εν μέσω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον ΔΕΔΔΗΕ απέστειλε ο δήμος της Αγίας Παρασκευής, για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Μήδειας» σε αρκετές περιοχές. 

Στο εξώδικό του και καθώς το «πινγκ πονγκ» ευθυνών σε σχέση με τις διακοπές ρεύματος συνεχίζεται, ο δήμος Αγίας Παρασκευής κάνει λόγο για τεράστια και εκτεταμένα προβλήματα πολύωρων και πολυήμερων διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές του δήμου, όπως οι περιοχές Τσακού, Αγίου Ιωάννη, Κοντοπεύκου, Παραδείσου και Πευκακίων, εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Σημειώνοντας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ όφειλε να προβεί στις αναγκαίες εργασίες συντήρησης του δικτύου, τονίζει ότι ο δήμος δεν ευθύνεται για τα προβλήματα που προέκυψαν, καθώς όπως σημειώνει, «δεν έχει αρμοδιότητα για το κλάδεμα ή το κόψιμο των δέντρων κατά μήκος των γραμμών μεταφοράς ενέργειας».

Ο δήμος κάνει λόγο, επίσης, για σοβαρές ζημιές και βλάβες, πέρα από την ταλαιπωρία, που υπέστησαν οι δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δηλώνει, μέσω του εξωδίκου, πως «επιφυλάσσεται να αξιώσει και να ζητήσει από την εταιρεία την πλήρη αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας που υπέστη ή θα υποστεί ο δήμος από τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν προέλθει από υπαιτιότητα του ΔΕΔΔΗΕ, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Όπως επίσης και την αποκατάσταση κάθε ζημίας που υπέστησαν οι δημότες και κάτοικοι της πόλης της Αγίας Παρασκευής από τις συγκεκριμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕστο σκοτάδι βρίσκονται περίπου 3.500 νοικοκυριά στις εξής περιοχές: Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο, Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Tags:
εξώδικο, Αγία Παρασκευή, ηλεκτροδότηση, διακοπή ρεύματος, ηλεκτρικό ρεύμα, ρεύμα, ΔΕΔΔΗΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK